Over onze cateringen
Zoals u kunt zien doen wij aan cateringen, deze doen we alleen bij een minimaal aantal van 10 personen, bij een minimaal aantal van 15 personen wordt uw catering in warmhoud bakken geleverd bij u.
Om u een beetje op weg te helpen, hebben wij alvast een aantal rijsttafels samengesteld.
Wilt u zelf uw culinaire verassing voor uw gasten samen stellen? Dan kunt u ons gerust bellen op 070 3040933 (Voorburg) of 070 3203569 (Leidsenhage).
Wij zullen u met alle plezier helpen bij het maken van een goede keuze.
PLAN - PRICE
Description
Rijsttafel Bali
€ 11,00 per persoon
- Twee Soorten Basis: Nasi, Bami, Mihoen Goreng of Nasi Putih/Kuning
- Twee Soorten Groenten
- Twee Soorten Vlees of Kip
- Één Stuk Telor Goreng | Ei
- Één Stokje Saté Ajam
Rijsttafel Ketjil
€ 14,00 per persoon
- Twee Soorten Basis: Nasi, Bami, Mihoen Goreng of Nasi Putih/Kuning
- Drie Soorten Groenten
- Twee Soorten Vlees of Kip
- Één Stuk Telor Goreng | Ei
- Twee Stokjes Saté Ajam
Bijgerechten
- Atjar Ketimoen | Zoetzure Komkommer
- Kroepek Udang
- Seroendeng
Rijsttafel Besar
€ 17,50 per persoon
- Twee Soorten Basis: Nasi, Bami, Mihoen Goreng of Nasi Putih/Kuning
- Drie Soorten Groenten
- Drie Soorten Vlees of Kip
- Één Stuk Telor Goreng | Ei
- Één Stokje Saté Ajam
Bijgerechten
- Atjar Ketimoen | Zoetzure Komkommer
- Kroepoek Udang
- Seroendeng
- Spekkoek | Naturel of Pandan
- Sambal Goreng Kentang
*LET OP: WIJ BEZORGEN ALLEEN BINNEN EEN KLEINE REGIO GRATIS, REISKOSTEN WORDT IN OVERLEG BESPROKEN
** Let op onze catering prijzen zijn gewijzigd
** LET OP** Tijdens de kerstdagen hanteren wij andere menu’s en prijzen.
Hieronder vind u onze catering menu voor tijdens de kerstdagen
PLAN - PRICE
Description
Rijsttafel Ketjil
€ 15,50 per persoon- Twee Soorten Basis: Nasi, Bami, Mihoen Goreng of Nasi Putih/Kuning
- Drie Soorten Groenten
- Twee Soorten Vlees of Kip
- Één Stuk Telor Goreng | Ei
- Twee Stokjes Saté Ajam
Bijgerechten- Atjar Ketimoen | Zoetzure Komkommer
- Kroepek Udang
- SeroendengRijsttafel Besar
€ 19,50 per persoon- Twee Soorten Basis: Nasi, Bami, Mihoen Goreng of Nasi Putih/Kuning
- Drie Soorten Groenten
- Drie Soorten Vlees of Kip
- Één Stuk Telor Goreng | Ei
- Twee Stokje Saté Ajam
Bijgerechten
- Atjar Ketimoen | Zoetzure Komkommer
- Kroepoek Udang
- Seroendeng
- Spekkoek | Naturel of Pandan
- Sambal Goreng Kentang